lauantai 25. elokuuta 2012

Maailmaanihastumisia

Saako perunat olla noin söpöjä, saako! Vai rikkooks ne jotai lakia? Nyt ne on tuol peltimukissa takan äärellä kiehumassa. Vähän niukka iltapala.



Tiiätteks te sen kuplivan riemastuttavan tunteen, kun löytää jotain, joka on ihan "väärissä" mittasuhteissa :D Esim noi tulitikut. Yhden poltin jo kokeilumielessä. Siskolta sain nuo, pähee parikymppissynttärilahja :D (muilta sainkin sit vaan rahaa, mua ei tunneta enää, nyyh, no selvittiinpä sähkölaskuista =D)

Onks pronssin valaminen vähän päheetä tai jotain :0 En pääse yli siitä näystä, kiehuvaa metallia valkohehkusessa metalliastiassa. Jotain... yliluonnollinen on sanana aika ällöttävä (kaikki olemassa olevahan on mitä luonnollisinta?), mutta tekis melkein mieli tunkea se tähän väliin.
Eka valutyö:


Lisäks oon tehny puukkoja, mut niistä en laita kuvia.. xD toisin kun tuo ilves, ne ei ole lainkaan esittelykelpoisia. Muuttuvat lähinnä kakkulapiomaisiksi olennoiksi, mitä enemmän takoo. Mutta... "harjotus tekee mestarin ja mestarit senkun harjottelee", sanoo meiän ryhmänohjaaja usein.



MINNA, KOITA KESTÄÄ!! ja muista tarkkailla reunoja. Esim paidan, autotien ja maailman. Ja lähetätkö Riinalle halauksen? Sillee et mie lainaan sun kehoa tekemään irl halauksen siellä satojen kilometrien päässä. =D muah. Olipas oudosti sanottu. Ja muutenki, kaikille terkkuja :)

1 kommentti:

  1. Myöhästelin lukemisessa just kun on mulle terkkuja, äh! Me yritetään pärjätä, ja nyt se onkin vähän helpompaa kun se suurin säheltäjä on viettämässä lomaa :D Toimitan halauksen perille heti kun mahdollista. Pysytään olemassa :)
    - Minna

    VastaaPoista